Saturday, April 01, 2017
up up down down....

assalam....


org kate hidup ni mcm roda..bpusing2... kadang2 ade kat atas..pas tu bawah... pastu atas bawah atas bawah.... sampai bile2 pun..


baru jer bbrp hari lepas seronok dgn persembahan team memanah kat sebuah skolah kat sini.. sempena majlis pibg skolah tu.. sambutan ok sampaikn lpas majlis pun ade gak lg bebudak nk ajak try main jugak..

penat... cuma aku tertekan skit sbb esok tu nk kene buat slide powerpoint pulak utk present kat kelas utk satu bisnes ni.. bukan slide tu atau book review yg jadi halnye.. tp bab nk kene basuh dgn fasilitator tu yg buat kpala jammed abih.. mase tu mmg rase nk balik terus dah..malas nk tgk dah muke diorg ni... ni pun duk paksa diri gak dtg mggu ke3..ade geng lain mggu lpas dah tarik diri ..sbb tekanan mcm ni la kot..

yg paling buat down tu mase fasi tnye knape takde sale? dr mggu 1 masih rekod byk 'telor ayam' lg.. org lain ade gak bbrp RM xx, xxx .. pastu ditanye pulak kalo keje yg lg satu tu part time jer, patutnye yg ni jadi yg utama.. tp knapa mcm lost jer??  bile aku kate 'ade try buat sale' , katenye xleh nk try try.. jadi mcm tak brape nk jadi... kene buat terus... mase tu tgk la mukenye nmpk bebenor tak suke dgn jwpn yg aku bagi... tanye sgt, bile aku bg jawapan, tunjuk muke annoying pulakkkk!  katenye aku ni mcm xbuat keje ape.. so buat apa dtg sini penat2 byr utk course ni tp xde sale? kalo gini baik wat keje lain n xyah dtg sini.. kate dia la...

yg ayat last skali tu la yg buat down..

pastu disentuh pulak bab grooming..dikatenye baju aku ni mcm oversaiz n x ikut badan.. eh, nmpk besar sgt ke bile aku pakai baju gitu??? selama ni mmg xd pun sesape kate gitu..

lg skali aku down.......................  sampai mlm ni pun xde mood !!





Posted at 12:30 am by MISTAKEN IDENTITY

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry










If you want to be updated on this weblog Enter your email here:




rss feed